Varauskalenterit

Varaustiedustelut

 • Kalentereista alla näette varaustilanteen
 • Varaustiedustelut voitte lähettää tällä lomakkeella.
 • Varauksenne on voimassa vahvistuksen jälkeen.
 • Varaus on peruttava viimeistään kaksi kuukautta ennen vuokrausajankohtaa. Tämän jälkeen perutuista varauksista laskutetaan puolet varaustilojen vuokrasta. Mikäli perutetaan alle kuukausi ennen vuokrausajankohtaa, laskutetaan koko vuokra.
 • Alla vinkkejä tapahtumajärjestelyihin.

iso sali

  

Pikkusali

 

 

Vinkkejä tapahtumajärjestelyihin 

 • Huomioittehan että vuokra-aika on se aika mitä teillä on tila käytössänne. Varatkaa siis myös järjestelyille aikaa!
 • Lisävarusteet kuten äänentoisto, videotykki, flyygeli yms varataan erikseen.
 • Kalustejärjestelyt voitte varata salivuokrauksen yhteydessä tai sopia myöhemmin vahtimestarin kanssa. Vahtimestari ottaa teihin yhteyttä pari viikkoa ennen tapahtumaa.
 • Tarvitsetteko pukeutumistilaa? Ison salin vuokrauksen yhteydessä saatte pikkusalin pukeutumistilaksi veloituksetta, mutta huomioikaa että pikkusali tulee varata salivuokrauksen yhteydessä tai vahtimestarilta.
 • Haluatteko että kahvila on kaikille avoinna vai haluatteko varata sen yksityiskäyttöön? Tarjoilut voitte tilata kahvilastamme. Huomioittehan että ei alkoholia eikä omia eväitä tiloissamme, kiitos!
 • Markkinoimme Balderilla tapahtuu-palstallamme ja Facebooksivullamme. Tapahtumatiedotteen voitte jättää maksutta tästä linkistä.
 • Muutokset ja lisätiedot sähköpostilla 

Tervetuloa Balderin juhlasaliin tai pikkusaliin! 

Tietosuoja

Fastighetsaktiabolaget Balder
Kiinteistöosakeyhtiö Balder

Y-tunnus: 0117430-1
osoite: Aleksanterinkatu 12
kotipaikka: 00170 Helsinki
puhelin. 050 2381
sähköposti: balder@balder.fi
Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Krister Strandberg
osoite: Aleksanterinkatu 12
puhelin. 050 2381
sähköposti: krister.strandberg@balder.fi

 

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Fastighetsaktiabolaget Balder

Henkilörekisterin nimi

Tietoja kerätään palautelomakkeella Balderin salin ja kahvilan asiakasrekisteriin.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on juhlasalin ja kahvilan varausten käsittely. Tietoja käytetään tapahtumajärjestelyyn liittyvissä yhteydenpidossa ja laskutuksessa.

Rekisteröitävät tiedot

Kerättävät tiedot ovat tapahtuman päivämäärä, kellonaika, järjestäjä, tapahtuman luonne, osallistujamäärä, tilaajan nimi, postiosoite, puhelin, sähköposti ja www-osoite. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero tallentuu asiaa käsittelevän työntekijän puhelimeen ja sähköpostiin. Lisäksi tiedot kirjataan talon sisäiseen Google-kalenteriin, josta tiedot näkyvät vain talon omille työntekijöille.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan seuraavin tavoin:

Sähköpostilla ja verkkosivulla olevan palautelomakkeen avulla. Verkkosivut ja palautelomake on tehty Soprano Composer verkkoalustalle. Tilaus voidaan ottaa vastaan myös puhelimitse tai henkilökohtaisesti ja tällöin tiedot kirjataan talon sisäiseen Google-kalenteriin. Tietoja voidaan kerätä myös mielipidetiedustelun muodossa joko facebookissa tai paperikyselynä Balderin talossa, mutta tällöin henkilötietojen lisääminen on vapaaehtoista.

Henkilötietojen luovuttaminen

Tiedot ovat talon sisäiseen käyttöön, niitä ei luovuteta muille kuin talon henkilökunnalle eikä niitä myydä.

Rekisterin suojaus

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään Kiinteistöyhtiö Balderin toimitiloissa lukitussa tilassa. Sähköisesti tallennetut tiedot säilytetään Kiinteistöosakeyhtiö Balderin tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisia keinoja ovat mm. talon sisäinen verkko, palomuuri ja virustarkistus.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa  yllä mainitulle yhteyshenkilölle.